Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Ny single "Lysene tændes i byen"

8 jan 2016

Presse meddelelse Ny single ”Lysene tændes i Byen”
D. 29 februar udkommer albummet “Bagateller” min første Cd med coversange. Jeg var ude og spille med min far fra jeg var 11 år gammel. Det er danske evergreens fra dengang der de seneste år er dukket op I min hukommelse og nu er blevet til et album.

Udover de gamle festsange i mine fortolkninger, er der på albummet en helt ny sang som aldrig har været udgivet før. Sangen er skrevet I 1960 Af Jørgen Bjørno og Carl Johan Iversen og hedder: Lysene tændes I byen.
Lysene tændes I byen blev ofte spillet I mit barndomshjem af den Aalborgensiske vokalgruppe “Synny sides” hvor min far var forsanger. Sunny sides udgav dengang plader og medvirkede I TV udsendelser.
Jeg har altid elsket den sang og jeg tror at Lysene tændes I byen var blevet en et hit, hvis den dengang var blevet indspillet på plade, den har lidt af samme stemming som “Når lygterne tændes”

Kommende Album “Bagateller” Gamle danske festsange i nye personlige versioner af Michael Vesterskov, sange som: Månestråle, Glemmer du, Pigen og søndenvinden, bagateller m.fl.
Se mere på hjemmesiden www.farsange.nu