Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Podcast: "Vi leger kun for alvor" er på vej

4 sep 2019

Kim Boye besøger mig til en snak om legen. Podcast:"Fortællinger fra længslernes alle"
Der er mange paralleller mellem det at være sangskriver og fodboldspiller specielt når det gælder det kreative. Både Kim Boye og Michael Vesterskov har en baggrund som professionelle fodboldspillere. Kim Boye i Brøndby og Michael I Aab og Fredrikstad i Norge. Både Kim Boye og Michael Vesterskov er historiefortællere på hver sin måde. Kim ser sig selv som historiefortæller, en energibokser og opbygger og en mindbuilder.
Han arbejder som personlig rådgiver for flere danske top spillere både i danmark og i udlandet. Blandt andre Pierre Emil Højbjerg i Southhampton.
Han har udgivet bogen “Den mentale kriger” særlig rettet mod fodboldspillere

Netop fodbold coachingen fylder i dag mere og mere .
Kims verden er fyldt med muligheder, intet er umuligt, der er kun de begrænsninger, du selv er med til at sætte og drømmene kommer lidt tættere på at blomstre i nærheden af Boye og hans stærke tro på menneskers muligheder… uanset hvem du er.

I denne podcast vender vi flere emner indenfor fodboldens og musikkens verden som på mange måder ligner hinanden. Fokus er på det at turde lege selv når presset er stort, at holde fast på sin personlighed og turde være den man er. Udgivelse d. 7 sep. 2019 på podcast Itunes og Apple music