Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Pressemeddelelse fra forlaget "Indblik"

31 jul 2013


Dansk sangskriver udgiver bog og cd

Når sanger og sangskriver Michael Vesterskov den 29. august udgiver sin nye bog En sangskrivers søgen efter det dybe smil er det ikke første gang, han kan kalde sig forfatter. For et par år siden udkom I lænestolens dybe stille ro, som var en blanding af sangtekster og digte, men denne gang ser Michael Vesterskov dybt ind i sig selv, og En sangskrivers søgen efter det dybe smil er et sjældent kig ind i en sangskrivers søgen efter noget, som er gået tabt i jagten på succes og anerkendelse. Resultatet er en tankefyldt, dragende og opslugende fortælling om længslen efter det dybe smil – det smil, som kommer fra et sted, der ikke kan kontrolleres. Michael Vesterskov har 13 albums på sit cv plus det opsamlingsalbum House of Songs, der følger gratis med den nye bog.Et ophold i kunstnerhuset The House of Songs i Austin, Texas, USA blev meget mere end en musikalsk rejse for sanger og sangskriver Michael Vesterskov. Det blev også en rejse ind i sjælen, tilbage til barndomsbyen Nibe over Cuba til Austin og hjem.

”Jeg fik da skrevet musik sammen med nogle super dygtige amerikanske kollegaer under opholdet, men først og fremmest blev jeg forført af fortællinger og oplevelser, der skrev sig selv. Sangskrivningen blev sekundær, og En sangskrivers søgen efter det dybe smil kan vel bedst betegnes som en blanding af rejsebeskrivelse og poetisk fiktion,” siger Michael Vesterskov, som er en af Danmarks dygtigste og mest produktive sangskrivere.Opsamlings-cd med to nye sange følger med bogen

Ud over rejsefortællingen indeholder En sangskrivers søgen efter det dybe smil cd’en House of Songs med to helt nye numre plus sytten remastererede sange fra Michael Vesterskovs store bagkatalog. Sangene er specielt udvalgt ud fra handlingen i bogen og er alle sange, som Michael Vesterskov har et særligt forhold til. Flere af sangene har ligget i rotation på Danmarks Radios P4, ligesom Sveriges radio P4 også har taget nogle af Michael Vesterskovs sange til sig.

Fakta:

Bogen En sangskrivers søgen efter det dybe smil samt den tilhørende cd House of Songs udkommer
den 29. august på forlaget INDBLIK.