Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Duemanden og andre fortællinger

Duemanden og andre fortællinger er en bog med små
noveller og historier om os mennesker – om vores
længsler, drømme, ensomhed, sårbarhed – fortalt
med stor kærlighed og med et blik for livets absurditeter
og humor. Foto: Frederikke Z. Vesterskov Grafisk design: Torben Wilhelmsen - Bogen udkommer d. 20 april 2018.

Duemanden og andre fortællinger Video Uddrag

Duemanden og andre fortællinger er historier er fyldt med humor,

Michael Vesterskovs historier er fyldt med humor, men taler samtidig til noget dybt i én.

Vi møder manden, der søger efter meningen med livet, en kvinde klædt i 14 sæt tøj uden på hinanden, en anden kvinde, som har en go dag, vi møder en sang, som forsvandt, ensomheden, og Carsten, hvis liv er blevet sådan, at glæden er blevet træt af at vente og har fundet andre græsgange. Og så er der ham, der satte håret på Simon Kvamm før koncerten på Roskilde festivalen i 2007 . For ikke at snakke om genboen, som taler med sin Volvo, manden, der samler på reklamer, kvinden, som ikke ville huskes for noget, præsten, politimester Krebs og Bingo fra dansebandet og Søren Duelort.

Oplev dem en for en i ”Duemanden og andre fortællinger”. Michael Vesterskov ser, han ser igennem og beskriver livets absurditeter og personer, vi på en måde alle sammen kender, og som Michael Vesterskov forsvarer og lader os krybe ind under huden på- ind til der, hvor livet også gør ondt. På sin helt egen nordjyske stille finurlige facon.

Michael Vesterskovs datter, foto-og billedkunstner, Frederikke Z. Vesterskov har bidraget med fotos, der på samme måde som historierne rummer både skønheden og livets mørke og melankoli.

Bogen kan bestilles her: Duemanden og andre fortællinger"

"Duemanden og andre fortællinger" På DR TV Nord.

Interview omkring udgivelsen af "Duemanden og andre fortællinger"

jeg besøger programmet Nordliv i min hjemstavn Nordjylland.

Se interview her: Nordliv


Besøger DR P4 Nordjylland.

Lørdag d. 21 april mellem 8.00 og 9.00 gæster Michael Vesterskov DR P4 Nordjylland i anledning udgivelse af bogen "Duemanden og andre fortællinger"

Dokumentarfilm på vej.

Optagelserne til dokumentarfilmen "Duemanden og andre fortællinger" er startet. Foto og billedkunstner Frederikke Z. Vesterskov står for optagelser og klip. Medvirkende er: Instuktør og skuespiller: Mogens Pedersen, Forfatter og foredragsholder: Pernille Aalund, Skuespiller: Marianne Mortensen og kunstner Frederikke Z, Vesterskov. Filmen er færdig sidst på foråret.