Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Vild Sjæl

En historie om en kvindes kamp for at slippe vildkvinden fri og genfinde sin naturlige, medfødte kraft.
Fortalt gennem forskellige universer, med tråde til folkeeventyrer og myter, bliver kvinden i mødet med sin mand, sin elsker, sin mor, og sine børn konfronteret med en genspejling af sig selv.Anmeldelser

Marianne Mortensen optræder helt uden sikkerhedsdragt i forestillingen Vild Sjæl. Vivian Nielsen er dramatikeren, men det er Marianne Mortensens idé, der har drevet forestillingen frem og det er hendes hovedperson, der er ilden i forestillingen. Og undervejs forstår man, at hun med sin tynde, smukke krop er i stand til at sætte ild til hele Københavns Musikteater. Med rub og stub og sæder

Imens følges kvinden af musikerne Anders Banke, Peter Bruun og Bebe Risenfors, der tænder Michael Vesterskovs rytmer og temaer, så de knitrer.

Information Dec. 2010

Michael Vesterskovs stem­ningsfulde musik - smukt spillet og sung­et - gør sit. Marianne Mortensen, bruger sin stærke og sunde kvindelighed fuldt ud som hende i centrum. Hun sætter en sårbar krop, fyrigt temperament og poetisk insisteren på den aflange scene i den korte time, forestillingen varer.

Berlingske Tidende. dec. 2010

Marianne Mortensen krediteres som undfanger af dramaets idé. Hun gennemlever den med uhæmmet kraft. Og formår endda i nødens stund at synge lige så smukt som de to mystiske nymfer. Det er også fristende – komponisten Michael Vesterskov lægger kønne temaer på deres læber.

GregersDH.dk

Marianne Mortensen er sårbar og nærværende, sansende og utilnærmelig. Og kombinationen af Anne Vester Høyer og Dorte Petersen som væsner i eventyrverdenen er meget fint castet og usandsynligt velfungerende på scenen. Musikken er smuk og meget velspillet – alt i alt er iscenesættelsen til et stort UG med kryds og slange.

Anmelderiet.dk Dec. 2010