Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Christmas for the down and out

4 dec. 2013

Christmas for the down and out

Det er skræmmende, hvor stor forskel der er ved at blive på rig og fattig i Europa. Skellet mellem mennesker bliver større og større, og jeg kan være bange for, at vi får tilstande som i USA. Med Christmas for the down and out vil jeg gerne vise, at rigtig mange lever i samfundets skygge – enten som hjemløse, fattige eller flygtninge.
Musikvideo med budskab

Sammen med min gode ven, fotograf og klipper, Simon Troels Halskov, har vi filmet, indspillet og klippet musikvideoen om nogle af Københavns hjemløse. Videoen er et tankevækkende billede af livet som det leves af storbyens hjemløse.
Samarbejdet med huset for " blev til ved lidt af et tilfælde.

– Da vi havde været rundt i byen og filmet hjemløse til musikvideoen, ville vi hente tilladelser til at bruge optagelserne. Vi henvendte os derfor til hus forbi, som, vi mente, måtte kende nogle af de personer, vi havde filmet. Medarbejderne på de hjemløses hus blev så begejstrede for vores julenummer og ide, at vi indledte et samarbejde.

Ved at spille nummeret kan du være med til at sætte fokus på de hjemløse og de svage, så de ikke bliver glemt i julemylderet.