Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Fødselsdag og Jubilæum (Pressemeddelelse)

15 maj 2019

Michael Vesterskovs runde fødselsdag falder sammen med 25-året for hans første soloudgivelse, og i den anledning vender den danske sanger og sangskriver blikket mod livets uventede krumspring og de lysninger, der også åbenbarer sig. Han er aktuel med to nye singler og koncertforedraget Lykkestrejfer .

Livet snor sig ikke altid, som vi går og planlægger det. Lykken er kort, og måske mere glimtvis, end man går og håber på. Hvad skal man gøre af sig selv midt i tidens rivende strøm, og hvordan finder vi fast grund i foranderlig verden? Det er den slags spørgsmål, der kendetegner Michael Vesterskovs musikalske univers. Han er en af dansk sangskrivnings søgende sjæle, og stiller sig aldrig tilfreds med de nemme svar på de store spørgsmål.

26 maj 2019 fylder Michael Vesterskov 60 år, og det marker samtidig 25-årsjubilæet for hans første soloudgivelse. Som en kunstner, der altid udfordrer sig selv, har disse milepæle sat gang i en masse tanker om tiden, der er gået: hvor blev den af, og var den godt brugt? Og ikke mindst om fremtiden: hvordan skal livet leves fremover? I denne tankestrøm kom ordene ’lykke’ og ’strejf’ ham i hu, og det gav afsæt til de nye sange Lykkestrejfer og Måske .

Læs mere og lyt her: Lykkestrejfer

Westwood
Promoter
Bodil Skovgaard Nielsen