En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov

Ny begynder en ny tid.

22 jun. 2020

Der er nu tiden til igen at vende blikket ud mod fremtiden. En ny tid, med nye fortællinger og sange.

Alt er ikke helt det samme som før, vi må hver især bidrage med det vi kan for ikke at vende tilbage i gamle slidte spor og stier som vi nu ved ikke fører nogle steder hen, men blot minder os om hvor langt vi var på vej ud før coronaet dukkede op.

Vi har haft tid til at gå i dybden af tankerne og dernede har vi opdaget hvor skrøbelige vi er og at vi er afhængige af hinanden, sådan for alvor og ingen går fri når først noget vi ikke kan kontrolere rammer os.

Vi kan se det i nogle poitikernes og andre "indflydsrige" personers øjne og deres kropssprog, de ved inderst inde at der skal ske store forandringer og usikkerheden står ud af dem i stænger, selv om de prøver at holde facaden. Men - har de modet? eller fortsætter de blot den samme kasten med skyts mod hinanden for at få magt eller opretholde den.Det desværre ser sådan ud lige nu.

Jeg tror vi fleste er lidt trætte af det show ... og det "Must NOT go on"

jeg glæder mig nu over at der er begyndt - så småt at komme forespørgsler på koncerter og foredrag og jeg tilbyder nu også dagligstuekoncerter til små forsamlinger.

Kunstnere, musikere og i det hele taget den kreative branche er hårdt ramt... meget hårdt, mere end jeg tror de fleste har fantasi til at forestille sig. Men vi håber STORT.

Mit nye album "Lykkestrejf" har taget form, det startede som en EP med 4 sange, men på grund af coronaen blev det til et helt album. Det forventes at udkomme her i efteråret, der er nu sat gang i foto og coverarbejde samt pressemeddeleser og andre tiltag. Mere om det senere.

Min dejlige kone Marianne Mortensen og jeg spekulerer også på hvad der skal ske fremover, hvordan og hvad mulighederne er for fremtiden, både vedr. ny musik, koncerter vores "Den musiske scene i Ledøje". Også mere om det når der er taget beslutninger.

Min hjemmeside vil måske for en stund ligge stille her i sommerferien, da min grafiker arbejder på at flytte den over i et nyt system. Men der vil på facebook stadigvæk dukke nyt op, bl. a. fra min podcastkanal: Fortællinger fra lænslernes alle.

God sommer.