Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Ny single "A wonderful Position"

10 feb. 2017

I dag d. 10 februar udkommer min nye single "A wonderful Position"

Pressemeddelelse:

Efteråret 2016 kom til at ændre mange ting i mit liv.

Det hele startede ellers som en ganske almindelig dag og med en ganske almindelig løbetur: Det var svært at få løbejakken på den morgen, jeg tøvede lidt og havde på fornemmelsen, at der var noget, der ikke var som det skulle være. Jeg kikkede mig i spejlet, jeg så ud som jeg plejede, bortset fra lidt sorte rande under øjnene. Og besluttede mig for turen alligevel. Jeg lagde ganske langsomt ud, løb forsigtigt, men jeg kunne mærke, allerede efter det første minut, at den var helt gal. Hjertet havde problemer, viljen var der, men hjertet protesterede.
Jeg pressede mig selv endnu mere – “det var bare dårlig form og lidt stress” tænkte jeg. Men det var det ikke …
Efter en række undersøgelser og en operation besluttede mit hjerte sig for at sige helt stop. Der blev stille.
Det blev et efterår med dage ind og ud af skadestue og intensiv - med familien overnattende på madrasser i stuen derhjemme.
Lægerne kunne heldigvis fikse det hele og pludselig stod jeg med en ny chance, havde fået livet igen.
Den slags oplevelser ansporer som oftest til handling. Så jeg gik i gang med at rydde op i mit liv – hvad gav mening og hvad gav ikke mening. Midt i oprydningen fandt jeg tilfældigvis en demo. Det var nummeret “A wonderful position” Jeg lyttede efter og tingene faldt på plads. Det var en stærk følelse af at være hjemme.

“A wonderful position” beskriver netop dét, at være sangskriver. Hele det privilegium det er, at kunne udtrykke sig, observere, skabe billeder og formidle dem gennem musik. “A wonderful Position" er nu produceret færdig. Sangen er en hyldest til mit liv og så er det en historie om taknemmelighed! Over at bo netop her, i Danmark, et smørhul, og om at få en helt ny start som ’singer and songwriter’

Download og stream