En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Hjertets Vagabond

Michael Vesterskov præsenterer et poetisk musikalsk koncertforedrag om indre hjemløshed.

Masser af mennesker kender til følelsen af ikke rigtig at høre til og til en længsel efter noget, vi ikke helt er i stand til at sætte ord på eller vover at forfølge. Som ‘den grimme ælling’. Vi tilpasser os, forsøger at leve op til de forventninger der reelt er og også til dem, vi tror, der er til os.

Der er en hverdagens sejhed og storhed over Michael Vesterskovs tekster, der gør dem interessante. Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare.
NIELS HAUSGAARD

Michael Vesterskovs lille perle af en musikalsk forestilling gik, for en udsolgt sal, over scenen i den stille smukke september aften.
SUSANNE SANGILL. Kunstnerisk leder, Himmerlands Teater

Concert in Austin, Texas: I was a witness at his performance at JAX, in which he captivated the audience with his lush vocal melodies and intricate guitar textures. I now sit and wait for his return.
NATHAN FELIX, organizer at the concert in Austin, Texas.

Referencer: DBU, FOA, DGI, Frederiksstad Komune (Norge), HK, Hjerteforeningen, Hvidovre lærerkreds, Nibe Boldklub, 3F, FOF, Højskolen Snoghøj, AOF, LOF, Vejle Idrætshøjskole, Frederikshavn Bibliotek, Ubberup Højskole, produktionsskoler og Slagelse lærerkreds m.fl.

Video Duemanden og andre fortællinger

Ii66iV9eAvA
cb-A7zWtjwc