Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf
      
            

Ny podcast: Sådan en dag er det svært at holde humøret nede

Tir 27 apr. 2021

Det er strejf af ‘lykke’, jeg beskriver i musikfortællingerne – dem, der gør livet større, og de mørke, destruktive øjeblikke nemmere at komme igennem. Det kan være, at kærligheden viser sig ganske uventet som den kraft, vi ikke kan kæmpe imod. Eller vi oplever et øjeblik, hvor verden pludselig er umådelig smuk. Det får livsgnisten til at springe så højt, at verden lyses op. Dansen overtager, glimt af glemt venskab rammer øjnene, og drømme bliver igen mulige.

LÆS MERE

Nyheder under forårets første varme stråler

Man 8 mar. 2021

Foråret har sendt sine første varme stråler ind i arbejdsrummet hvor jeg i øjeblikket skriver på sange og fortællinger til forhåbentlig snart kommende live koncerter - og måske også udgivelser.

Med håbet om en snarlig åbning af samfundet, hvor vi tager nogle af de tanker, bekymringer, påskønnelser og erfaringer med, som Covid 19 så gavmildt også har givet os muligheden for at genopdage.

Inspirationen ligger der et eller andet sted … gemt bag verdens usikre og ustabile tilstand.

LÆS MERE

Nyheder om albummet Lykkestrejf

Lør 9 jan. 2021

‘Ud og se’ har inspireret af sangen Drømme møder drømme fra mit nye album Lykkestrejf spurgt mig om, hvad jeg har med som rejsegods på mine togture.
En del af mine sange og fortællinger har jeg skrevet eller bearbejdet, mens jeg kørte i tog eller rejste på anden vis.

LÆS MERE

Musikfortællinger fyldt med livets lykkestrejf

Lør 17 okt. 2020

Bliv lykkelig nu! Sådan bliver der lokket med lykken på mange magasinforsider, på SoMe og andre platforme, vi færdes på, men er lykken nu også en permanent tilstand? Noget vi kan blive, hvis bare vi beslutter os nok for det? Det spørgsmål stiller musiker Michael Vesterskov, der er aktuel med 9 musikfortællinger på albummet Lykkestrejf. Og i løbet af fortællingerne kredser han om svaret.

– Vi higer efter lykken, skal helst tage os lykkelige ud og føler os forfejlede, hvis ikke vi er lykkelige. Ugeblade, magasiner og livsstilsprogrammer er fyldt med jagten på lykke. Men ingen har fundet formlen endnu. På et tidspunkt satte mig for at undersøge fænomenet lykke og faldt over filosoffen Arthur Schopenhauers forslag om, at man i stedet for at prøve at blive lykkelig og være glad hele tiden, måske hellere skulle prøve at være mindre bedrøvet. Netop den sætning kunne jeg selv bedre leve op til, og jeg slap for det pres at skulle være lykkelig/glad hele tiden, fortæller Michael Vesterskov.

LÆS MERE

Lykkestrejf, nyt album udkommer den 29. oktober

Ons 30 sep. 2020

Det nærmer sig tiden for udgivelsen af mit nye album Lykkestrejf. Den 20 oktober er der en officiel reception i København, hvor der bliver præsenteret en 12 minutter video »Et billedstrejf gennem en håndfuld af albummets sange« (mere om det senere)
Lykkestrejf udkommer på musiktjenesterne torsdag d. 29 oktober.

Sangene handler om de strejf af lykke vi oplever gennem livet. De lykkestrejf som gør de mørke og tunge øjeblikke nemmere at leve med.

9 lysglimt i mørket. Om at være Mindre bedrøvet tålmodig og om at være i stilhedens storm.

LÆS MERE

Ny begynder en ny tid.

Man 22 jun. 2020

Der er nu tiden til igen at vende blikket ud mod fremtiden. En ny tid, med nye fortællinger og sange.

Alt er ikke helt det samme som før, vi må hver især bidrage med det vi kan for ikke at vende tilbage i gamle slidte spor og stier som vi nu ved ikke fører nogle steder hen, men blot minder os om hvor langt vi var på vej ud før coronaet dukkede op.

Vi har haft tid til at gå i dybden af tankerne og dernede har vi opdaget hvor skrøbelige vi er og at vi er afhængige af hinanden, sådan for alvor og ingen går fri når først noget vi ikke kan kontrolere rammer os.

Vi kan se det i nogle poitikernes og andre "indflydsrige" personers øjne og deres kropssprog, de ved inderst inde at der skal ske store forandringer og usikkerheden står ud af dem i stænger, selv om de prøver at holde facaden. Men - har de modet? eller fortsætter de blot den samme kasten med skyts mod hinanden for at få magt eller opretholde den.Det desværre ser sådan ud lige nu.

Jeg tror vi fleste er lidt trætte af det show ... og det "Must NOT go on"

jeg glæder mig nu over at der er begyndt - så småt at komme forespørgsler på koncerter og foredrag og jeg tilbyder nu også dagligstuekoncerter til små forsamlinger.

Kunstnere, musikere og i det hele taget den kreative branche er hårdt ramt... meget hårdt, mere end jeg tror de fleste har fantasi til at forestille sig. Men vi håber STORT.

Mit nye album "Lykkestrejf" har taget form, det startede som en EP med 4 sange, men på grund af coronaen blev det til et helt album. Det forventes at udkomme her i efteråret, der er nu sat gang i foto og coverarbejde samt pressemeddeleser og andre tiltag. Mere om det senere.

Min dejlige kone Marianne Mortensen og jeg spekulerer også på hvad der skal ske fremover, hvordan og hvad mulighederne er for fremtiden, både vedr. ny musik, koncerter vores "Den musiske scene i Ledøje". Også mere om det når der er taget beslutninger.

Min hjemmeside vil måske for en stund ligge stille her i sommerferien, da min grafiker arbejder på at flytte den over i et nyt system. Men der vil på facebook stadigvæk dukke nyt op, bl. a. fra min podcastkanal: Fortællinger fra lænslernes alle.

God sommer.

LÆS MERE

Den gule kjole

Ons 10 jun. 2020 | udgivelser

Nogle gange er der brug for at begynde på en frisk, et nyt udgangspunkt i livet, vi føler måske at vi gentager os på en dårlig måde. Men det kan være vanskeligt alt tage den beslutning om forandring alene.
Den gule kjole er en fortælling om om at starte forfra og om hvordan “ tilfældigheder” - et uventet møde kan føre til en helt ny start, en ny chance i livet.

Podcast:Fortællinger fra længslernes alle
Den gule kjole.
Fortælling fra bogen: “Duemanden og andre fortællinger”

LÆS MERE

Ny cd endelig på vej.

Ons 10 jun. 2020 | cd

Lykkestrejfer - mere og mere af mindre og mindre.

Nu bliver der arbejdet med udgivelsen af det nye album.

Fotosession, pressemeddelser m.m er sat i gang.

Når datoen er fastlagt kommer der flere informationer.

Albummet er produceret i samarbejde med den unge producer Adam Lienfeldt og arrangeret i samarbejde med talentfulde musiker og producer Eigil-Pocksteen Jørgensen.

LÆS MERE

Ny Ep bliver til CD - Lykkestrejf

Tor 30 apr. 2020 | cd | udgivelser

Udgivelsen af min kommende Ep, som jeg har gjort lidt reklame for her på facebook, ja den er udsat på grundt af den situation vi er i lige nu med Coronaen.

Det glædelige er så at Ep én har udviklet sig til et helt album .... et album i "gammeldags forstand", på den måde at det er en samlet fortælling, uden pause mellem sangene:-)

Det havde jeg ikke regnet med, men det blev pludselig sådan.....og jeg kan jo ikke regne med at alt kan regnes ud.

Nu prøver jeg så at finde det rigtige tidspunkt for udgivelsen.... måske findes sådan et tidspunkt slet ikke i øjeblikket, måske er det for sent allerede nu?

Men, sådan er det, i denne tid, vi ved ikke helt hvad der er rigtig at gøre og må derfor stole på drømmene, læne os op af tålmodigheden, så kommer tiden, sådan lige pludselig.

Håber så ikke det i mellemtiden udvikler sig yderligere... til et dobbelt album. ? for det er fuldstændig "Out of time"

Kærlig hilsen og pas godt på hinanden.
Albummet "Lykkestrejf" udkommer når tid er

LÆS MERE

Nye podcasts: Fortællinger fra længslernes alle

Tor 16 apr. 2020 | drømme | udgivelser

To nye podcasts er oppe nu: Huskes for noget og Pigen og det ukendte.

Fortællnger om en længsel, om at være mennske på godt og ondt. At tro på eventyret, der hvor vi ikke kender svarende på forhånd.

Lyt med her: Podcasts "Fortællinger fra længslernes alle"

LÆS MERE

Ny podcast: Villavejens ensomhed.

Fre 27 mar. 2020

Vi er på en stille villavej. Livet går sin vante gang. Bilen pudses og plejes. Breve savnes og reklamer tilstopper næsten postkassen, tiderne skifter.
På marken prøver hestene at slippe ud af hegnet.
Beboerne indretter sig bedst muligt.
En fortælling om ensomhed, fælleskab og naboskab. Kender vi egentlig hinanden, når alt kommer til alt.

Lyt her: Villavejens ensomhed

Musik: Michael Vesterskov fra albummet: Dinas bog
Indspillet i Westmusic studiet
Teknik: Michael Vesterskov
Fortælling fra Bogen: Duemanden og andre fortællinger. (Michael Vesterskov)

Artwork: Torben Willumsen
Produktion: Westmusic
Foto: Frederikke Z Vesterskov

LÆS MERE

Ny single udsendt til radiostationer: Alt i Alt

Fre 27 mar. 2020 | single | drømme | udgivelser

Vi har alle vores drømme, forhåbninger om at vores liv bliver meningsfuldt.
Måske er livet så ikke lige det vi håbede, eller blev anderledes end vi ønskede det.
Så er det vi længes, længes hjem til barndommens vilde farver og drømme.
Verden er tæt på os, vi får nyheder fra nær og fjern og skal forholde os til
virkligheden omkring os. Det kan være svært at skelne sandhed og løgne.
Livet er en dans på tid, så det er med at gribe det nu.
Mere end nogensinde tror jeg at vi sætter pris på det land vi lever i her i Danmark.
God fornøjelse og pas på hinanden.
Michael Vesterskov
www.westwood.dk
http://podcast.westwood.dk/

LÆS MERE

Den poetiske fodboldspiller

Man 16 mar. 2020 | udgivelser

Ny podcast i dag: Den poetiske Fodboldspiller.
Et anderledes interview.
Jeg har inviteret den Nordjyske træner "legende", eller måske nærmere beskrevet "Fodbold filosof" Poul Erik Andreasen til en intens samtale om at udnytte sit talent så optimalt som muligt, hvad enten der er indenfor fodbold, musik eller andet.

Læs mere og Lyt gerne med her: Den Poetiske fodboldspiller

LÆS MERE

Ny podcast: Mindre bedrøvet

Fre 21 feb. 2020 | udgivelser

I denne podcast fortæller jeg om tilblivelsen af min nye single ‘Mindre bedrøvet’ . Lige fra ide til færdig produktion. Om tankerne bag og samarbejdet med musikere og producer.
Om min søgen efter en ny sound og form.Noget der både kikker fremad og tilbage, en blanding af det elektroniske og håndspillede.
Vi følger processen fra skitser til færdig produktion.

Musik og tekst: Michael Vesterskov
Indspillet i Westmusic studie 2019 - 2020

Lyt Her:
Mindre bedrøvet

LÆS MERE

Ny single: Mindre bedrøvet udsendes d. 14 februar

Man 10 feb. 2020 | single | single

Udkommer på Apple music , Spotify m.fl.

Med sangen “Mindre bedrøvet” giver Michael Vesterskov en forsmag på sin kommende EP.
Sangene på EP’en er produceret i samarbejde med den unge elektroniske musiker Eigil Pock-Steen Jørgensen, som spiller i bla. Fråds og Himmelrum.

Et lykkeligt samarbejde, der har været til gensidig inspiration og glæde for begge parter.
Og á propos lykke, så kan det jo ellers være en svær størrelse at nå og at fastholde. Vi higer efter lykken, skal helst tage os lykkelige ud det meste af tiden.
Ved et tilfælde faldt Michael Vesterskov over filosoffen Arthur Schopenhauer , som foreslår, at det måske er bedre at snakke om at være “mindre bedrøvet” i stedet for lykkelig. Det inspirerede Michael Vesterskov til at skrive om den stille, indre, boblende glæde ved livet i sangen “Mindre bedrøvet”.

Producer: Michael Vesterskov
Arrangement: Eigil-Pocksteen Jørgensen & Michael Vesterskov
Guiar: Daniel Olsen
Kor Qarin Wikstrôm
Programming: Eigil-Pocksteen Jørgensen
Lead vocal og guitar: Michael Vesterskov
Mix: Adam Lilienfeldt
Marstering: Brian Mørk hansen
Coverfote: Federikke Z. Vesterskov
Artwork: Torben Wilhelmsen

LÆS MERE