Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Koncerter og foredrag i 2023. Ny single på vej

24 okt. 2022

Nyheder oktober 2022

Varme, intensitet, nærvær og musikalsk genialitet var hvad gæsterne fik med sig, da de oplevede Michael Vesterskov i vores skønne KulturBrugs. Det var helt igennem en fantastisk aften.
Kulturbrugsen.

Efter en dejlig, livsbekræftende aften i Kulturbrugsen i Sebbersund, ser jeg frem til at præsentere nye koncerter og foredrag i 2023.

Nyt koncertforedrag “Sådan en dag er det svært at holde humøret oppe”

Fra Pressemeddelse:: Den danske sangskriver musiker og forfatter Michael Vesterskov søger ved sine koncerter og koncertforedrag efter noget universelt, der forbliver fast i en verden, hvor så meget synes uroligt. Med stor styrke og stille humor, omsætter han sine livtag med de store universelle spørgsmål til musik og gribende historier.

Se promotionvideo her:

NJG09LFhC0o

Marianne Mortensen og jeg er nu klar med en ny single: Hjem igen

Min kone skuespiller Marianne Mortensen og jeg er nu klar med en ny single ‘Hjem igen’ en forsmag på et nyt album, vi i øjeblikket arbejder på at forme. Vi prøver forskellige ting af, både live og i studiet og vi fornemmer nu, at vi har fat i noget vi syntes er spændende at arbejde videre med.

I første omgang gælder det singlen ‘Hjem igen’ som er mixet af den svenske producer Linus Larsson. Vi glæder os umådelig meget til at præsentere sangen for publikum.