En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov

Musiker, sanger og komponist

Michael Vesterskov F. 1959 i Aalborg. Bosiddende i København
Civil stand: Gift , 2 børn
Michael Vesterskov er født i Aalborg og vokset op ved limfjorden i den nordjyske by Nibe.

Diskografi: Michael Vesterskov

  • 2020 Oktober albummet Lykkestrejf
  • 2020 februar singlen “Mindre bedrøvet”
  • 2019 April Podcastkanalen “Fortællinger fra længslernes alle”
  • 2018 Februar. OUTTAKES. EP
  • 2018 April Ny bog: Duemanden og andre fortællinger
  • 2017 Sep. Tågerne forsvinder. Album
  • 2017 Når lygterne tændes. Fars sange - single
  • 2017 A wonderful Position. single
  • 2016 Hjertets vagabond. Album.
  • 2016 Bagateller- Fars sange Album
  • 2015 dec. Singlen Stjerne over Betlehem. Marianne Mortensen & Michael Vesterskov
  • 2015 Du gamle måne/Bagateller & Pigen og syndenvinden. Single
  • 2014 Grib mig. Album. Marianne Mortensen & Michael Vesterskov
  • 2013 It’s a wonderfull position. Single
  • 2013 En sangskrivers søgen efter det dybe smil. Bog & CD
  • 2012 Vild sjæl. Album
  • 2012 Morning Sessions. Album
  • 2012 Drømme drømmes alene. Single
  • 2011 Vil gore det godt igen. Single
  • 2011 Så ryster vi posen. Ep
  • 2011 It’s A Happy New Year. Single
  • 2011 Sådan er det. Single
  • 2010 Vild Sjæl. Musikforestilling, Københavns Musikteater
  • 2010 I lænestolens dybe stille ro. Bogudgivelse, tekster og historier
  • 2010 Get onthe wheels. Single, Michael Vesterskov and Strange Pictures
  • 2009 Hjertet Tænder. Single
  • 2009 Det Blå Hotel på Jomfru Ane teateret i Aalborg
  • 2009 Blue Baloon. Single
  • 2009 Albummet Dinas bog. Musikken til teatermonologen Dinas bog
  • 2008 Længslernes Allé. Cd
  • 2007 Vi regner den ud. Single, fra Længslernes Allé
  • 2007 Det blå hotel. Single, fra Længslernes Allé
  • 2006 Here Comes the Flowerchild. Dvd/cd
  • 2006 Christmas for the down and out. Dvd til fordel for hjemløse i Danmark
  • 2005 En dag i Madrid og Vi binder os med løfter. Singler
  • 2005 Du & Jeg & Månen. Cd
  • 2003 The Stockholm Sessions. Cd
  • 2002 Assemblage. Cd
  • 2001 No time at all. Cd
  • 2000 Musik til Dinas bog på Jomfru Ane Teatret og Gladsaxe Teater
  • 1999 Statens Kunsfonds to-års legat
  • 1998 Blossom from the dirt. Cd
  • 1995 One day you’re in next day you´re out. Cd, Tyskland
  • 1995 Live for it all. Single til fordel for Aidsfondets internationale Aidsdag
  • 1994 Bromzkij Garden. Cd
  • 1993 Musik til Fernando Krapp på Husets Teater
  • 1992 Westwood. Cd
  • 1990 Musik til Auckbournes fra nu af på Aalborg Teater

Initiativtager til bandet Westwood, der havde en række radiohits, blandt andet “Easy Sundays” og “Once in America”. Westwood blev opløst i 1993, og siden har Michael Vesterskov udgivet 15 albums, blandt andet det anmelderroste “The Stockholm Sessions” og cd/dvd’en “Here comes the flowerchild”. Han har desuden lavet singlen “Live For It All” til Aidsfondet i anledning af den internationale aidsdag og skrevet og produceret dvd'en “Christmas for the down and out” til fordel for hjemløse i Danmark.

Michael Vesterskov samarbejdede med Trio Roccoco på den smukke ballade “Bromzkij Garden” fra 2001. Har de seneste år arbejdet og produceret sine albums i Sverige i samarbejde med den svenske producer Bebe Risenfors, kendt for sit samarbejde med blandt andre Elvis Costello og Tom Waits. Sammen med sin hustru skuespiller Marianne Mortensen har Michael Vesterskov udgivet 3 albums og sammen skabte de “Det blå hotel” en Musikforestilling og Vild sjæl et billeddigt.

Ud over at skrive bøger, lave foredrag og koncerter, har Michael Vesterskov har udgivet 3 bøger. "I lænestolens dybe stille ro & "En sangskrivers sægen efter det dybe smil" og senest “Duemanden og andre fortællinger” og skrevet musik til Aalborg Teater, Husets Teater, Gladsaxe Teater, Jomfru Ane Teatret, Københavns musikteater og diverse dokumentarfilm.

Åbner 2019 podcastkanalen : “Fortællinger fra længslernes alle”