Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Love Is Needed More And More er udkommet den 24. september

24 sep. 2021

»Love is needed more and more – that’s just how it is.« Netop de ord kom til Michael Vesterskov en aften i det tidlige 2021.
»Det er nemt at bruge hårde ord, råbe op, være hård i filten og give andre skylden for verdens uretfærdighed. At tro på det gode, på kærligheden, kræver mod, styrke og tålmodighed. Men kærlighed er vores eneste og stærkeste våben mod uretfærdighed, ulighed, krig og uvidenhed …« siger han.

I flere måneder arbejdede han med ordene. I dag har sætningen forvandlet sig til singlen: Love Is Needed More And More.

Find Love Is Needed More And More på din foretrukne streaming-kanal
https://orcd.co/loveisneededmoreandmore

Love Is Needed More And More er en sang om kærlighed. Ikke kun den kærlighed, som er mellem to mennesker, men kærlighed til livet, til venskab, til naturen, til verden, til mørket som minder os om lyset, til mangfoldigheden, kunsten, det simple og det komplicerede … Og om den kærlighed, som også er modet til at sige fra, på en måde som både er kontant og kærlig, med en undertone der siger: hertil og ikke længere, mener Michael Vesterskov.

»Som dreng gik jeg ofte ned til havnen i Aalborg, der hvor de to isbrydere David og Goliath lå. Jeg undrede mig over, hvordan de to små både brød den tykke is og skilte den ad, så de store skibe kunne sejle ud på verdenshavene. Dengang tænkte jeg: Når jeg bliver voksen, vil jeg smelte isen mellem mennesker,« siger Michael Vesterskov.

Måske er det derfor at Love Is Needed More And More skulle skrives netop nu. »Kloden brænder i mere end én forstand, mennesker er på flugt og vores frihed er under pres. Samtidig bliver der større og større forskel på dem, der ude, og dem, der er inde i varmen. Vi har brug for mere kærlig omsorg - kærlighed som udgangspunkt for livet – Det er så simpelt, men dog svært og kompliceret som verden ser ud lige nu,« siger Michael Vesterskov og tilføjer: Ved egentlig ikke om jeg selv kan leve op til det, men jeg gør det bedste jeg kan.

Producer: Eigil Pock-Steen-Jørgensen og Michael Vesterskov
Indspillet i Birdhouse studiet

Musikere
Trommer, percussion. synthesizer: Eigil Pock-Steen Jørgensen
Bas: Johan Knutz Haavik
Vokal, guitar og kor: Michael Vesterskov

Mix: Adam Lilienfeldt, Adam Lilienfeldt Studie, Østerbro
Mastering: Martin Ankelius, Cuttingroom, Sverige

Artwork: Torben Wilhelmsen