Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Bloody Mary

Forestillingen er en forrygende sørøverkomedie, som har en kvinde i hovedrollen.

Kort fortalt handler historien om en fattig engelsk kvinde, Mary Read, som efter at være anklaget for mord, ender som slave på Jamaica. Hun flygter imidlertid og danner sammen med en flok andre kvinder en piratbande, som hærger i Caribien. Hendes hovedfjende er den rige godsejer Wolfe, hvis søn Alan hun har haft et kærlighedsforhold til. Men Alan har i den tro at Mary var død, giftet sig med Mary's søster Lucy.

I historien møder Mary mange af de personer, som huserede på de 7 have, bl.a. piraten Sortskæg. Bloody Mary er musikteater, en eventyrlig oplevelse med masser af fægtekampe, pistol- og geværskud, drønende kanoner, kærlighed, masser af humor, sorg, glæde og musik der bliver hængende i øregangene længe efter forestillingen er slut.

Bloody Mary havde premiere på Aalborg Teater i maj 1992 med bl.a. Marianne Mortensen og Lars Bom i rollerne som henholdsvis Bloody Mary og Flyn.

MhPy2xHtNIg