Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Dinas Bog

Dinas Bog er en teaterforestilling.

En engelsk instruktør og en engelsk dramatiker, en dansk scenograf fra London, samt en dansk komponist, er på tværs af kunstneriske og nationale grænser mødtes i et unikt samarbejde omkring den norske forfatter Herbjørg Wassmos voldsomme kvindeskildring.

Forestillingen spillede på Gladsaxe Teater og Jomfru Ane Teateret, samt på danmarksturne.

Musik: Michael Vesterskov
Skuespiller: Marianne Mortensen
Dramatisering: Deborah Levy
Oversættelse: Pia Juul
Iscenesættelse: Lucy Bailey
Scenografi: Sidsel Beck