Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf
Podcast: Fortællinger fra Længslernes Allé
Lyt til podcasten:
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Koncertforedrag: Fortællinger fra Længslernes Allé

Michael Vesterskov tager i en ny koncert publikum i hånden langs længslernes snoede vej. Med skrøbelighed og stor styrke omsætter han sine livtag med de store spørgsmål til musik og gribende historier.

Længslen efter både frihed og tryghed

Michael Vesterskov lancerer i 2020 et nyt koncertforedrag "Fortællinger fra længslernes alle", hvor han tager fat i de længsler, der griber os alle fra tid til anden: Længslen efter både frihed og tryghed. Efter alvor og munterhed på samme tid. Efter det uudgrundelige og efter meningen med det hele.

Michael Vesterskov har de seneste år rejst rundt med de populære foredrag Hjertets Vagabond , Vi leger kun for alvor og Lykkestrejfer . Det nye koncertforedrag lægger sig i deres slipstrøm af utrættelig søgen.

Længsel – efter hvad? I bedste Vesterskovske stil handler den nye koncert om de veje og vildveje et helt almindeligt menneskes søgen efter lykken løber igennem. Det er fortællinger som vi alle kan genkende os i. Om hjertet, som må albue sig frem, om manden på bænken, og når cirkus kommer til byen. Om at være mindre bedrøvet, at være ensom blandt mange, om livets prøvelser og om håbet.

Michael Vesterskov har har sin helt egen stil når han indtager scenen, koncert,historiefortælling og oplæsning flettes sammen. Han lægger sig gerne ud med menneskelivets store spørgsmål i musik og lyrik, og skaber i de nye koncerter rum for både humor, alvor og underfundighed.

Michael Vesterskov har netop åbnet sin egen podcastkanal Fortællinger fra Længslernes Allé for at kunne dykke dybere ned i historierne uden tidens tempo i hælene. Podcasten er en udvidelse af koncerterne, så publikum før eller efter kan lytte til de spændende emner og vende tilbage til netop dét, der rørte dem.

Præsentation af koncertforedraget

366442350

Fortællinger Fra Længslernes Allé

Promotionvideo - koncertforedrag, podcasts og udgivelser.

389272174

Om Duemanden og andre fortællinger

Michael Vesterskovs seneste bog.

Ii66iV9eAvA