En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis rock og viser – men tilsammen udgør de en sjælden enhed. Det har mange sandet, når Marianne Mortensen og Michael Vesterskov de seneste år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.
Sammen har de udgivet cd’en ‘Du & jeg & månen’, som fik fornemme anmeldelser og rotation på både dansk og svensk P4 med singlen ‘Himlen åbner sig’.
Nu er de aktuelle med CD’en ‘Grib mig’ hvor teksterne denne gang kredser om livet, set derfra hvor de står nu bevidste om liv og død og vigtigheden af at gribe hver dag- hvert øjeblik. CD’en er optaget live.
Se mere på hjemmesiden: duogjegogmaanen.dk

    

Vi sad helt i front og nød aftenen i fulde drag – hvilken stemning, hvilket engagement og hvilken udstråling fra scenen, vi var vidner til!

En ubeskrivelig aften ... en af de bedste musikalske oplevelser, jeg længe har haft

Det har mange sandet, når Marianne Mortensen og Michael Vesterskov de seneste år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.

Sammen har de udgivet cd’en Du & jeg & månen, som fik fornemme anmeldelser og rotation på både dansk og svensk P4 med singlen Himlen åbner sig .

Et møde med Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er et møde med ærlighed, inderlighed, nærvær og begejstring.