En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov
Udtalelser

HK’s medlemmer fik en enestående oplevelse sammen med Michael Vesterskov. Michael Vesterskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.

LILLY PEDERSEN, PROJEKTKOORDINATOR, HK FREDERIKSHAVN

--

Det blev en hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, og lækkert guitarspil Tusind tak for en god oplevelse!
Sønderholm Kirke udtalelse

--

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Michael Vesterskov - koncert.


Kendetegnene for Michael Vesterskovs musik er iørefaldende og vedkommende sange, som aldrig efterlader publikum uberørt. Han er den fortrolige trubadour, der med nærvær og lune og i tæt dialog med sine lyttere fører dem gennem livet og verden, som den ser ud i Vesterskovs poetiske univers.

Siden tiden med bandet Westwood har han udgivet ikke mindre end 17 albums, hvor “The Stockholm Sessions” og “Here comes the flowerchild” i særlig grad har glædet både publikum og anmeldere. Michaels musikalske niveau er uomtvisteligt, men understreges af samarbejdet med den svenske producere Bebe Risenfors og Mathias blomdahl. Singlen “Live For It All” i anledning af den internationale aidsdag og “Christmas for the down and out” til fordel for hjemløse i Danmark viser ligesom balladen “Bromzkij Garden” og samarbejdet med Trio Rococo den musikalske alsidighed og spændvidde, som Michael har med sig på scenen.

Michael Vesterskovs lille perle af en musikalsk forestilling gik, for en udsolgt sal, over scenen i den stille smukke september aften.

Susanne Sangill, kunstnerisk leder, Himmerlands Teater
C0Knb5CEoVM