En sejr uden mening
vil altid kræve
endnu en sejr.
Michael Vesterskov

Det blå Hotel

Det blå Hotel er blevet til efter idé af Michael Vesterskov, som udover at have skrevet musikken nu også for første gang har kastet sig over at skrive prosa-tekster og digte, som danner grundlaget for forestillingen. Poetiske tekster,som skildrer den moderne skrøbelighed med stor ømhed og kantethed, tilsat Michael Vesterskovs helt specielle finurlige, underfundige humor.

Det blå Hotel er en poetisk fortælling i ord og billeder om menneskers fortrængninger, ensomhed, smerte, sorg og den store længsel. Og om drømme. Om de gode og de onde drømme.Om kedsomhed, stivhed og stagnation. Om at finde glæde og drivkraft. Hvornår tør vi gøre op med os selv og alle de ydre påvirkninger? Hvornår tør jeg styre mit eget liv? Personerne på hotellet er kommet for at opdage, og genopdage sig selv, måske den sidste chance, de får i dette liv.

Ofte er der ikke noget drama tilstede – kun små ryk af følelser, strejf af sorg og glæde, som tilværelsen er så fuld af, men som oftest glemmes hurtigt igen. På Det blå Hotel bliver de levet og holdt fast en stund.

Det blå Hotel spillede d 2.-25. maj 2009 på Jomfru Ane Teatret i Aalborg.

Umu3-0PTobA