Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Booking

Michael Vesterskov
michael@westwood.dk
60 92 74 03

Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis rock og viser – men tilsammen udgør de en sjælden enhed. Det har mange sandet, når Marianne Mortensen og Michael Vesterskov de seneste år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.
Sammen har de udgivet cd’en ‘Du & jeg & månen’, som fik fornemme anmeldelser og rotation på både dansk og svensk P4 med singlen ‘Himlen åbner sig’.
Nu er de aktuelle med CD’en ‘Grib mig’ hvor teksterne denne gang kredser om livet, set derfra hvor de står nu bevidste om liv og død og vigtigheden af at gribe hver dag- hvert øjeblik. CD’en er optaget live.
Se mere på hjemmesiden: duogjegogmaanen.dk

    

Vi sad helt i front og nød aftenen i fulde drag – hvilken stemning, hvilket engagement og hvilken udstråling fra scenen, vi var vidner til!

En ubeskrivelig aften ... en af de bedste musikalske oplevelser, jeg længe har haft

Det har mange sandet, når Marianne Mortensen og Michael Vesterskov de seneste år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.

Sammen har de udgivet cd’en Du & jeg & månen, som fik fornemme anmeldelser og rotation på både dansk og svensk P4 med singlen Himlen åbner sig .

Et møde med Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er et møde med ærlighed, inderlighed, nærvær og begejstring.