Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Michael Vesterskov

Solokoncert: Fortællinger fra Længslernes Allé

Længsel – efter hvad? I bedste Vesterskovske stil handler koncerten om de veje og vildveje et helt almindeligt menneskes søgen og meningen løber igennem. Det er fortællinger, som vi alle kan genkende os i.

Michael Vesterskov har musikalske rødder i rocken og i poppen, men har sin helt egen stil, hvor koncert og historiefortælling flettes sammen. Han lægger sig gerne ud med menneskelivets store spørgsmål og skaber rum for både humor, alvor og underfundighed.

Han er den fortrolige sangskriver, der med nærvær og lune og i tæt dialog med sine lyttere fører dem gennem livet og verden, som den ser ud i Vesterskovs poetiske univers.

En koncert, hvor han udfolder sin særlige fornemmelse for en kraftfuld dobbelthed, hvor skrøbelighed og styrke altid er tæt forbundet.

Ligesom store dele af Michaels sangkatalog, om det er danske eller engelske sange kredser sangene om en universel længsel.

Michael Vesterskov har en lang karriere på den danske musikscene bag sig - han har udgivet tre bøger og har 19 album-udgivelser bag sig. Han har de seneste otte år rejst landet rundt med en række stærke musikalske foredrag, blandt andre: Hjertets vagabond, Vi leger kun for alvor og Fortællinger fra Længslernes Allé. Michael Vesterskov har også deltaget i Nordisk sangskrivertræf i House of songs I Austin Texas og er flittigt spillet på DR radio P5 & P4.

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Concert in Austin, Texas: I was a witness at his performance at JAX, in which he captivated the audience with his lush vocal melodies and intricate guitar textures. I now sit and wait for his return.
nathan felix, organizer at the concert in austin texas.

C0Knb5CEoVM
        
2. nov. 2023, 16:00

Hjerteforeningen Frederiksberg
Kassen i Kedelhallen
Nyelandsvej 75 A
2000 Frederiksberg

Michael Vesterskov (Dialogkoncert)
10. okt. 2023, 16:00

Hjerteforeningen Herlev
Frivilligcenteret
Herlev Hovedgade 175
2730 Herlev

Michael Vesterskov (Dialogkoncert)
9. okt. 2023, 15:00

Hjerteforeningen Hørsholm
Selmersbo
Selmersvej
13 Hørsholm

Michael Vesterskov (Dialogkoncert)
5. okt. 2023, 18:30

Hjerteforeningen Haderslev
Kulturhuset Bispen
Bispebroen 3
6100 Haderslev

Michael Vesterskov (Dialogkoncert)
20. sep. 2023, 19:00

Hjerteforeningen Brønderslev
Hjallerup Kulturhus
Nørre Alle 3
9320 Hjallerup

Michael Vesterskov (Dialogkoncert)