Endeløse tomrum
Som skiller sjæl fra sjæl
I jegets verden
Visner min sjæl.
Gunnar Ekelöf

Artikel om Bagateller - Frederiksborg Amtsavis

21 feb 2016

»Glemmer du, så husker jeg«, synger Michael Vesterskov fra Ledøje på sin nye cd »Bagateller - Fars sange«, der udkommer 26. februar. Han vil heller aldrig glemme den 20. december 2015, hvor hans bror spillede den færdigtrykte cd for deres far Svend Vesterskov for første gang. Det var nemlig også den dag, hans far døde.
- Han hørte den om morgenen, som han sov ind om aftenen, fortæller Michael Vesterskov.
Cd'en med sange, som blev spillet i hans fars orkester, skulle ellers have været færdig allerede i oktober sidste år, men så kom andre projekter i vejen, og det tog tid at rejse penge ved crowdfunding. Så Michael Vesterskov synes, det er tankevækkende, som tingene nogen gange udvikler sig, og han har det rigtigt godt med, at cd'en blev færdig, så hans far nåede at høre den, før han døde, og ifølge broren så smilede han også, fortæller han.
Fest og smil handlede det også om, da Michael Vesterskov begyndte at spille i sin fars danse- og festorkester som 11-årig. Her var de 10 udvalgte sange på repertoiret til familiefester og baller i forsamlingshuse i det nordjyske, hvor Michael stammer fra, og der er en grund til, at det netop er dem, der er med på cd'en.
- Det var dem, der dukkede først op i min erindring, og dem, jeg begyndte at synge, siger han.
Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 20. februar. Læs mere her ,Artiken: Bagateller